Vores mission

Helle Læssøe og Vanessa Leporati, er stiftere af Hormonklinikken.

Vi brænder for at transformere kvinder og mænds liv ved at skabe overskud og energi - både før, under og efter overgangsalderen.

For begge køn gælder, at der sker ændring i hormonniveauet midt i live, hvilket påvirker kroppen, energien og psyken.

Rigtig mange, især kvinder, lider i årevis af de negative konsekvenser hormonel ubalance kan medføre. Fx. ved overgangsalderen, efter graviditet eller pms.

Der er stadig en stor uvidenhed i sundhedsvæsenet, og det kan være svært at få den rigtige hjælp. Ved hormonel ubalance påvirkes krop og psyke og det fører ofte til lavere livskvalitet, stress og øget sygefravær.

Vi synes, det er på tide, at samfundets syn på overgangsalderen ændrer sig. I dag er det noget, der faktisk kan behandles, helbredes og lindres. Vi skal ikke at acceptere de problemer og udfordringer, der opstår på grund af hormonel ubalance.

Hormonklinikken tilbyder hjælp til dig og din krop i menopausen via konsultation med menopauseekspert, hormontest, forløb, og et nøje udvalgt sortiment af produkter til hormonbalance.

Vi ønsker at overgangsalderen skal være en periode i livet, hvor kvinder og mænd skal kunne være i fuld power og balance!

Kærlig hilsen

Helle Læssøe, Hormonsygeplejersken
&
Vanessa Leporati, CEO

Hormonklinikken ApS


CVR: 4390 2296

E-mail: info@hormonklinikken.dk

Telefon: + 45 221 022 38