Hormontest med personlig gennemgang
Introsamtale med Menopause Ekspert. Forstå dine symptomer og få en plan.

Introsamtale med Menopause Ekspert. Forstå dine symptomer og få en plan.

0 reviews
$45.00

Har du brug for, at få svar på, hvad det er der sker med dig og din krop?
Mangler du svar på de de spørgsmål, du har til overgangsalderen?
Ønsker du sparring til, hvad retning du kunne gå i forhold til dine symptomer og gener? 

For mange er det udfordrende at være i overgangsalder - både mentalt og fysisk. Der sker hormonelle forandringer, som er helt almindelige. Men det hjælper at få sat ord på og få klare svar. Samtalen er for dig som ikke er i forløb hos Hormonklinikken endnu.

Ved samtalen får du svar af Hormonsygeplejersken som er ekspert i overgangsalder:

 • Svar på de spørgsmål omkring overgangsalderen, du går og tumler med

 • Analyse af din hormonelle situation

 • Sparring, klare svar og en plan

Samtalen afholdes på telefon og varer 25-30 minutter.

Når du har bestilt samtalen, må du gerne sende en mail på info@hormonklinikken.dk med følgende oplysninger:

 • Navn, alder og telefonnummer

 • Hvad oplever du af gener og symptomer?

 • Hvad vil du gerne tale med Hormonsygeplejersken om?

 • Får du hormoner fra læge/gynækolog nu?

 • Hvor kender du Hormonsygeplejersken/ Hormonklinikken fra?

Du bliver kontaktet for planlægning af samtale. Samtalen afholdes inden for 2-3 hverdage.

Tag dit første skridt hen mod den overgangsalder, du drømmer om, hvor du har styr på symptomerne.

Overgangsalder - du er ikke alene

Ca 400.000 kvinder er påvirket af deres overgangsalder i Danmark vært år. De mest almindelige symptomer på hormonel ubalance, som følger med overgangsalderen, er pludselige hedeture, problemer med at falde i søvn eller vågne om natten uden at kunne sove videre, følelser af indre uro med hjertebanken og tankemylder. Led- og muskelsmerter er også almindeligt. Du kan også opleve tørre slimhinder, humørsvingninger, irritabilitet og træthed. Symptomerne kan variere meget, og det er ikke sikkert...

Helle Læssøe – sygeplejerske, menopause ekspert og medstifter af Hormonklinikken

Jeg har arbejdet med sundhed siden 1989 og som "Hormonsygplejersken" siden 2015. Det har givet mig en stor vidensbank og erfaring om sundhed, hormoner, stress og sygdomme. Jeg er medlem af International Menopause Society, så jeg hele tiden er opdateret på den nyeste forskning. Gennem Hormonklinikken får du del i min viden som menopause ekspert og specialsygeplejerske via samtale, hormontest og de forskellige forløb vi tilbyder.

Hormontest
SE ALLE PRODUKTER
Hormontest med personlig analyse og gennemgang af testsvar af hormonekspert

Hormontest med personlig analyse og gennemgang af testsvar af hormonekspert

0 reviews
$518.00

Hormontesten giver dig klarhed, hvis du har en hormonel ubalance. Når laboratoriet har analyseret din test, vil du modtage Hormonklinikens detaljerede og analyserede svar samt en anbefaling til behandling, der kan hjælpe dig med at opnå hormonbalance. Vores hormonekspert vil gennemgå dine testresultater med dig online, så du får en mere dybdegående forklaring og mulighed for at stille spørgsmål.

 

Testen er en spyttest, som analyseres af et af Europas største ISO certificerede laboratorier i samarbejde med Hormonklinikken. Testen viser dine niveauer for de relevante hormoner for din overgangsalder og din hormonbalance. Hormonerne, der testes er progesteron, østradiol, østriol, testosteron, DHEA og kortisol.

 

Inkluderet i test:
- Laboratorietest 
- Udførlig vejledning
- Testsvar og analyse sendes med sikker mail efter ca. 2 uger 
- 30 minutters digital personlig feedback med hormonekspert med råd og anbefalinger til handling

  Vi gør en forskel for dig
  Jeg tør ikke tænke på, hvor jeg havde været i dag, hvis Helle ikke havde hjulpet mig

  Jeg tør slet ikke tænke på, hvor jeg havde været i dag, hvis jeg havde været alt for autoritetstro og troet på, hvad lægerne har sagt. For så havde jeg været samme sted!

  Jeg fik den rette hjælp af Helle til mine hormoner, min overgangsalder og langvarige stress.

  Tak for det!

  Mette, 51 år
  Farvel til depression

  Jeg opsøgte Helle Læssøe og fik en en plan. Allerede første nat sov jeg som en sten, og det fortsatte uændret. Efter 2 mdr steg mit humør markant. Da jeg havde været i gang med bioidentiske hormoner i 2 måneder kunne jeg vinke farvel til PMS. At kontakte Helle er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og jeg håber virkelig at behandling med bioidentiske hormoner bliver fremtiden i Danmark.

  Katrine, 37 år
  Jeg sov for første gang i mange måneder en hel nat.

  Jeg fortalte en veninde, at jeg sov meget dårligt og generelt havde det skidt. Hun havde selv oplevet det samme, men havde fået hjælp og opfordrede mig til at kontakte Helle Læssøe. Jeg gik i gang med udrensningen og startede med bioidentiske hormoner efter vejledning. Jeg sov for første gang i mange måneder en hel nat, smerterne i underlivet var væk, ømhed i brysterne var væk, jeg tabte mig to kilo, og fik mere energi. Jeg er helt utrolig taknemmelig over, at den tåge jeg har gået rundt i, nu er lettet.

  Gitte, 47 år
  Det bedste, jeg har gjort for mig selv

  Min beslutning om at konsultere Helle Læssøe har været det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Det at blive mødt med en forståelse for alle mine udfordringer med overgangsalder og maveudfordringer er helt fantastisk. Helle har givet mig en forståelse for hvorledes det hele hænger sammen, og givet mig en plan. Planen justerer vi sammen løbende, og Helle er altid klar til at hjælpe, og jeg føler mig tryg.På en måned ændrede min hjerne sig fra at være tåget til at blive klar, jeg fik meget mere energi og mine svedeture var nærmest forsvundet.

  Tine
  Nu er jeg på rette spor!

  For første gang var der en, der kunne se på alle mine symptomer, “stykke” dem sammen ud fra et helikopterperspektiv for så at give mig en plan, der duede!
  Nu er jeg på rette spor, efter jeg grundigt er blevet sat ind i, hvad der foregår i min krop, og hvad der kan gøres for at få den i balance igen.

  Tak for hjælpen.

  Pia
  Genkender mig selv igen
  Kaj
  Fantastisk!
  Lars